Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tricorp Veiligheidsvestjes online bestellen

Veiligheidsvestjes Tricorp

De veiligheidsvestjes van Tricorp hebben een hoog zichtbaarheidsgehalte. Door de fluorescerende kleur en de reflectiestrepen van de veiligheidsvestjes valt u op gedurende de dag, schemer en nacht. Veiligheidsvestjes worden veel gebruikt in het verkeer: zowel bij verkeersregelaars als door kleine kinderen op de fiets. De veiligheidsvestjes van Tricorp zijn geschikt voor iedere professional. Tricorp wil ervoor zorgen dat professionals over werkkleding beschikken waarmee zij het beste uit hun dag kunnen halen. De Tricorp werkkleding vertegenwoordigt de dragers in identiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Steeds meer materialen waar de producten van Tricorp van zijn gemaakt, zijn OEKO-TEX standaard 100 gecertificeerd. Dit houdt in dat de materialen getest worden op meer dan 300 schadelijke stoffen en dat ze aan zeer strenge criteria moeten voldoen. Zo kan de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd worden.

Veiligheidsvestjes met logo

Alle veiligheidsvestjes kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit kan door middel van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. Wanneer u werkkleding laat bedrukken of borduren met uw logo, zet u uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen. Tricorp werkt erg hard aan duurzaamheid. Dit gaat van het verduurzamen van de productie zelf en de wijze en omstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd tot de werkzaamheden op kantoor. Belangrijk is dat de werkkleding past bij het werk van de drager. Daarom heeft Tricorp één collectie werkkleding die bestaat uit meerdere lijnen. Deze collectie werkkleding past bij het werk van iedere professional. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de Tricorp veiligheidsvestjes? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! De Tricorp veiligheidsvestjes kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk.

Motto Tricorp

Het motto van Tricorp is ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Hierbij staat samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar vooral ook met elkaar centraal. Voor zowel dames als heren heeft Tricorp werkkleding voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Het is bij professionals erg belangrijk dat de werkkleding perfect past. Tricorp werkt mee aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN en daarom staan er een aantal Sustainable Development Goals centraal binnen Tricorp. Dit zijn de volgende doelen: geen armoede, goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid, schoon water en sanitair, waardig werk en economische groei en ongelijkheid verminderen. Ook verantwoorde consumptie en productie, klimaatactie, leven in het water, leven op het land en partnerschap om doelstellingen te bereiken behoren tot de doelen.

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 10 van 10 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 10 van 10 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021