Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tricorp Jeans online bestellen

Jeans Tricorp

De jeans van Tricorp zijn erg geliefd door de tijdloze en nonchalante uitstraling, de sterke stof en de comfortabele pasvorm. Bij veel mensen zijn jeans de absolute favoriet. Door de vier verschillende lengtematen kunnen de jeans door bijna elke professional gedragen worden. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Het doel van Tricorp is om ervoor te zorgen dat professionals over werkkleding beschikken waarmee zij het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding van Tricorp representeert identiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Tricorp weet als de beste dat men met samenwerken veel meer bereikt dan als individu. De materialen waar de producten van Tricorp van zijn gemaakt zijn OEKO-TEX  standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat de materialen worden getest op meer dan 300 schadelijke stoffen en dat ze aan erg strenge criteria moeten voldoen. Zo kan veiligheid en kwaliteit gewaarborgd worden.

Jeans met logo

De jeans van Tricorp kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze personalisatie kan bestaan uit een bedrukking of borduring op de achterzak en/of broekspijp. Door werkkleding te bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen doordat u uw naam in het licht zet. Tricorp werkt erg hard aan duurzaamheid. Dit gaat van het verduurzamen van de productie zelf en de wijze en omstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd, tot de werkzaamheden op kantoor. Om het gezamenlijk werken aan een duurzame en sociale textielketen mogelijk te maken, heeft Tricorp gedragsregels opgesteld die bij al haar leveranciers gehanteerd worden. Benieuwd naar hoe de jeans eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Vanaf één stuk

De jeans kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Tricorp werkt mee aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN (Verenigde Naties). Er staan een aantal Sustainable Development Goals centraal binnen Tricorp. Dat zijn geen armoede, goede gezondheid en welzijn, gendergelijkheid, kwaliteitsonderwijs, waardig werk en economische groei, schoon water en sanitair en ongelijkheid verminderen. Ook klimaatactie, verantwoorde consumptie en productie, leven op het land, leven in het water en partnerschap staan centraal. Het motto van Tricorp is ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Hierbij staat het samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar vooral met elkaar centraal. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder!

9,3
1 - 3 van 3 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021