Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tricorp hoodies bestellen

Hoodies Tricorp

Tricorp hoodies zijn perfect om indoor te dragen als deel van een werkoutfit of als isolatielaag bij outdoor werk. De Tricorp hoodies zijn ontworpen om u comfortabel te laten voelen ongeacht de koude weers- en werkomstandigheden waarmee u geconfronteerd kunt worden. De hoodies beschikken over een capuchon om u extra warm te houden of om u te beschermen tegen de regen. Tricorp wil ervoor zorgen dat professionals over werkkleding beschikken waarmee zij het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding van Tricorp vertegenwoordigt de dragers in identiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Tricorp weet als geen ander dat men met samenwerken meer bereikt dan als individu. Steeds meer materialen waar de producten van Tricorp van gemaakt zijn, zijn OEKO-TEX standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat de materialen getest worden op meer dan 300 schadelijke stoffen en dat ze aan zeer strenge criteria moeten voldoen. Zo kan de veiligheid en kwaliteit van de Tricorp hoodies gewaarborgd worden.

Hoodies met logo

De hoodies van Tricorp kunnen voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit kan door middel van een bedrukking of borduring op de borst en/of rug. U zet uw naam meer in het licht en u zult meer opvallen wanneer u de hoodies laat bedrukken of borduren met uw logo. Tricorp werkt erg hard aan duurzaamheid: van het verduurzamen van de productie zelf en de wijze en omstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd tot de werkzaamheden op kantoor. Belangrijk is dat de werkkleding past bij het werk van de drager. Daarom biedt Tricorp één collectie werkkleding die bestaat uit meerdere lijnen. Deze collectie werkkleding sluit aan bij het werk van iedere professional. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam er uit zal komen te zien op de hoodies? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! De Tricorp hoodies kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk.

Motto Tricorp

Het motto van Tricorp is ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Hierbij staat samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar vooral met elkaar centraal. Tricorp heeft voor zowel dames als heren werkkleding voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Bij professionals is het van belang dat de werkkleding perfect past. Tricorp werkt mee aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Binnen Tricorp staan een aantal Sustainable Development Goals centraal. Dit zijn doelen zoals geen armoede, goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid, schoon water en sanitair, waardig werk en economische groei en ongelijkheid verminderen. Ook verantwoorde consumptie en productie, klimaatactie, leven in het water, leven op het land en partnerschap om doelstellingen te bereiken behoren tot deze doelen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

9,3
1 - 2 van 2 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021